Termes i Condicions generals

1- Condiciones generals de compra i la seva acceptació

Les presents condicions generals de compra (d’ara endavant, les “Condicions Generals de Compra”) regulen l’adquisició, a través del lloc web www.ikkas.com per part dels clients d’Ikka’s dels productes ofertats a través de la web.
Aquestes Condicions Generals de Compra estan complementades per la Política de Privadesa i d’Ús de la web (d’ara endavant, les “Política de Privadesa”) que el Client pot consultar a través de: Política de Privadesa i que quedaran acceptades amb l’acceptació dels actuals Condicions Generals de Compra.
Les dades identificatives del responsable de la botiga són:

Pierrot III – Ikka’s Andorra
C. de la Sardana 6 – AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra)
(+376) 868617 | ikkas.andorra@gmail.com
NRT U-801129-F

Per fer compres a la botiga serà necessari que el Client es registri o s’hagi registrat com a Usuari de la web i accepti les actuals Condicions Generals de Compra i Política de Privadesa.

L’acceptació de les Condicions Generals de Compra significarà l’acceptació expressa, plena i sense reserves, de la totalitat de les Condicions Generals de Compra en la versió publicada per Ikka’s. en el moment de l’accés del Client a la botiga. En el cas que no estigués d’acord amb el contingut de les Condicions Generals de Compra, Vostè no haurà de fer compres a la botiga.

2- Naturalesa de la botiga

Com a Client, Vostè declara ser major d’edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per a vincular-se per les actuals Condicions Generals de Compra al contractar amb Ikka’s. No obstant això, Vostè accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l’accés i la utilització de la botiga té lloc sota la seva única i exclusiva responsabilitat.
Ikka’s es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració de la botiga, així com suspendre l’accés a la mateixa de manera temporal o definitiva.

3- Operativa de la botiga virtual

3.1- Registrar-se a la Botiga

Si és la primera vegada que accedeix a la botiga i desitja fer compres, el Client haurà necessariament de complimentar el formulari de registre al que podrà accedir a través dels formularis pertinents. A partir d’aquest moment, esdevindrà Client de de la botiga. Els codis d’accés (usuari i contrasenya) tenen caràcter personal i intransferible, sent obligació del Client vetllar per la seva custòdia, bon ús i integritat. Així mateix, el Client és l’únic responsable de l’elecció, pèrdua, substracció o utilització no autoritzada de qualsevol contrasenya o codi identificatiu i de les conseqüències que d’això se’n poden derivar.
En qualsevol cas el Client podrà accedir a les seves dades, modificar-les a través de les opcions de Veure i Editar les dades del Compte que trobarà als apartats corresponents del lloc web www.ikkas.com. Per eliminar les dades del compte, haurà de posar-se en contacte amb ikkas.andorra@gmail.com per tal de procedir respectant el seu dret, així com la nostra obligació de mantenir les dades fiscals d’identificació de les vendes.

3.2- Productes, preus i comanda mínima.

No hi ha comanda mínima.
Ikka’s ofereix un ampli i variat assortit de productes de moda perquè des d’un ordinador o mòbil el Client pugui comprar on-line sense necessitat de desplaçar-se.
Ikka’s li garanteix el preu del dia en què es va fer la compra, amb independència del dia en qual es faci l’entrega, de manera que el Client pugui aprofitar totes les ofertes existents en el moment de realitzar les seves comandes, sense perjudici de què, en el moment de l’entrega, aquestes ofertes ja no estiguin vigents.
Ikka’s es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, els preus dels Productes, així com a suspendre o cancel.lar la seva venda de forma temporal o definitiva.

 

IMPOSTOS

Ikka’s l’informa que tots els preus que es veuen a la botiga on-line inclouen l’Impost (IGI).
El sistema de compra se sotmet a la legislació vigent a Andorra, per tant totes les operacions de venda s’entendran realitzades en el domicili de: C. de la Sardana 6, AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra).

3.3- Preparar les seves comandas i rebre-les

Ikka’s li garanteix l’existència de tots els productes que s’ofereixin a la botiga, tot i que, puntualment pugui no garantir la disponibilitat dels mateixos per tots els Clients i en els volums que requereixin en el moment de fer la Comanda.

3.4- Forma i dates d’entrega

En el moment de l’entrega, el Client haurà de firmar el certificat d’entrega de la comanda conforme la comanda ha estat lliurada i acceptada.
Les entregues de productes en estoc es duran a terme entre 48/72 hores després de realitzar el pagament de la seva comanda, sense comptar caps de setmana i festius, a totes les Parròquies del Principat d’Andorra exceptuant el Pas de la Casa (només disponible l’opció de recollida en botiga). Les entregues de productes a Espanya i França es realitzaran mitjatçant missatgeria, el paquet s’enviarà en 24/48 hores després de realitzar el pagament de la seva comanda, sense comptar caps de setmana i festius.

En cas de compres amb recollida en botiga, s’haurà de mostrar els comprovants de la comanda que li haurem enviat a la seva adreça de correu electrònic, als quals també tindrà accés des del lloc web www.ikkas.com. Com a caràcter general, no exclusiu, el número de comanda servirà per identificar la mateixa.

DESPESES D’ENVIAMENT

Els enviaments es faran habitualment a través de mitjans propis de repartiment, sempre amb la màxima qualitat i seguretat del servei. No hi ha despeses d’enviament al Principat d’Andorra (a excepció del Pas de la Casa, on no es realitzen entregues). A Espanya i França no hi ha despeses d’enviament per comandes superiors a 100€. Per comandes inferiors a 100€ el cost dels ports serà de 10€ (IGI inclòs).
Ikka’s no es fa responsable en cap cas de possibles impostos o arancels que hauràn de ser abonats pel client en el moment de la recollida o entrega de la comanda.

DEVOLUCIONS

Els articles que s’ofereixen a la botiga de www.ikkas.com ofereixen la màxima qualitat i la millor garantia pels nostres clients.
El Client disposarà de 15 dies apartir de la recepció de la comanda per part d’Ikka’s per posar en marxa el procès de canvi de talla o canvi per un altre article (en cap cas es farà reintegrament dels diners) i haurà de posar-se en cantacte amb Ikka’s a través de correu electrònic (ikkas.andorra@mail.com) o be per telèfon al (+376) 868 617.
Ikka’s es compromet a canviar els productes defectuosos, prèvia comprovació que el producte és realment defectuós i el dany no és causa d’un mal ús o manipulació per part del client. En el menor temps possible Ikka’s substituirà el producte. 

3.5- Formes de pagament

 • A través de targeta de crèdit (VISA o MasterCard)

Rebrà un e-mail de confirmació de la seva comanda amb el número de transacció realitzada.
Ikka’s garanteix al Client la total seguretat en les seves transaccions, al disposar dels més actuals estàndars tecnològics a la data d’entrada en funcionament de la botiga, en quant a protocols i serveis de seguretat.
Li comuniquem que la informació de les seves comandes serà guardada. Vostè podrà veure els productes que va comprar en les seves últimes comandes.

3.6- Confidencialitat i seguretat

Ikka’s manté una política de confidencialitat de les dades aportades pels seus Clients, comprometent-se a la protecció de les dades personals dels Clients de la botiga on line. La protecció de les dades s’extén a tot el que fa referència a la recollida i ús de la informació proporcionada a través de la web.
En aquest sentit, Ikka’s li garanteix, en els terminis establerts a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), que tractarà confidencialment les seves dades personals, així com que el servidor en el que s’emmagatzemaran i tractaran aquestes dades té les mesures de seguretat necessàries per evitar l’accés a aquestes dades per part de terceres persones no autoritzades.

4- Força major

S’entén per força major, amb caràcter enunciatiu però no limitatiu,

 • qualsevol succés impossible de preveure, o que previst o previsible, fos inevitable. 
 • les errades en l’accés a les diverses pàgines Web.
 • les errades en el subministrament de xarxa elèctrica o telefònica.
 • els danys produïts per tercers o atacs al servidor del portal (virus) que afecten la qualitat dels serveis i que no siguin imputables ni a Ikka’s ni a l’usuari.
 • les errades en la transmissió, difusió, emmagatzematge o lliurament a tercers dels productes i dels continguts del portal.
 • els problemes o errades en la recepció, obtenció o accés al lloc web per part d’aquests tercers.
 • incendis.
 • inundacions o terretrèmols.
 • vagues o conflictes laborals o altres desordres socials que impedeixin el subministrament dels productes i, per tant, el compliment de les obligacions acceptades per Ikka’s.
 • l’escassedat o poca disponibilitat de combustible o energia elèctrica .
 • accidents.
 • conflictes bèl·lics.
 • embargaments comercials o de qualsevol tipus.
 • bloqueig.
 • disturbis.
 • qualsevol disposició governamental.

5- Llei aplicable i jurisdicció

Aquestes condicions generals de compra s’interpretaran i regiran de conformitat amb la legislació andorrana.

Cistella

0

No products in the cart.